**KNizam_FotoBlog**
By: KNizam Omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan kat Kota Bharu - Kacang Masin MAS

kekacang masin dengan mentos plus


Monday, 7-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan kat Kota Bharu - Pasar Besar Siti Khadijah

pasar besar siti khadijah at kota bharu


lawa la pasar ni kan. ramai orang. banyak barang boleh dibeli kat sini. macam2 ada. semua adalah kat sini.


Sunday, 6-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan kat Perhentian Island - Tuna Bay Resort

tuna bay, perhentian island
coming soon



Saturday, 5-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan kat TCI Treasure Hunt 2007 - Limau Bali kat Tambun

banyaknyer limau bali kat sini kan.....siapa nak beli?
sempoi je apek van ni jual kat sini. tempat betul tgh renovate!
cantek plak limau balik gantung2 ngan tali rafia merah kan
oklah kalau dah singgah tambun ni memangla kena beli limau bali ni kan. dekat je kat area tambun. kat area tokong tuh. on the way je sebelum tol simpang pulai. memang banyak jual kat sini la. so this will be the finale entry of tci charity treasure hunt 2007. semoga berjumpa lagi di tci charity treasure hunt 2008 plak! hehehehehehee.



Friday, 4-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan kat TCI Treasure Hunt 2007 - Dinner kat HeritageIpoh

huhuhu memang besar beb malam nih. dapat 3 hadiah sekaligus!
overall menang no 7 beb! naik podium tuh!
dapat cabutan bertuah no 19. hehehhe hamper lagi la kan
lepas habis submit semua clues ngan treasure hunt kitaorang melepak kat rumah member kat tambun. perghhhhh penat giler. dapat baring pun sedap ni kan. nak tidur memang dah tak sempat lagi la kan. so lepas solat jamaq asar terus kitaorang lepak2 kejap sebelum mandi2 and then terus la pergi ke hotel heritage tuh. senang sket la kan ada member yang tahu jalan2 kat tambun nih. so hassle free la driving ke hotel

sampai je dah ramai giler manusia kat dalam main hall tuh. hehehehe. sungguh bertuah la nasib pedang setiawan kali nih. sedar2 je dah diumumkan nama pemenang cabutan bertuah. hehehehe. dapat hamper plak. kitaorang kalau masuk mana2 treasure hunt memang tak balik tangan kosong la. at least mesti akan menang cabutan bertuah. baru nak enjoy food, sekali kena naik pentas lagi segali sebab menang penyertaan terawal plak. huhuhuhu. ni memang tak sangka la kan. ingatkan register dah cukup lambat. rupa2nya ada yang lagi lambat kan. heheheeh dapat lagi hadiah kotak warna biru, amendela tu kan.....macam berat je hadiah dalam kotak biru nih.

bila diumumkan jawapan. kitaorang dapat dalam 97 points je daripada 150 points. giler sikit giler. tak sampai 70% pun kan. camner ni eh? ada harapan ke dapat naik pentas or at least dapat podium finish eh? berdebar2 siot masa nih. sekali masa dia announce kategori terbuka no 15 dalam 50 points. terus la kitaorang lega. ni ada chance la naik pentas. sakli dia announce no 7 = pedang setiawan. hehehehehe at last naik podium la jugak kan kalini. podium finish beb! ni kali ke-5 pedang setiawan masuk treasure hunt dan ni la 1st time dapat naik podium amik hadiah. hehehehehee. macam f1 plak rasanya kan. jangan mare ya!

malam tu lepas dapat tahu jawapan terus takde mood la nak makan kan. hehehehe ye lah dah la treasure hunt salah 2. satu jawapan dia 100plus dan satu lagi mamee perisa ayam sensasi la. salah siot dua2 nih. hampeh tol la. no 1 group 747. memang power siot marks diaorang 136 / 150. giler tinggi tu kan. no 2 dalam 109 je. hehehehe dekat la plak ngan marks kitaorang kan. hehehehehe. so next year memang akan masuk lagi la tci treasure hunt ni kan. memang best sebab dapat melawat banyak tempat tourism and then dapat buat macam2 cabaran beb! so jumpa lagi la masa tci treasure hunt 2008 ya!



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net